Persoonlijke en gerichte advisering over hypotheken en verzekeringen.

De veertigjarige Pijnackernaar Shariff Roling is sinds juni vorig jaar met zijn bedrijf Roling advies te vinden op het bedrijvenparkje aan de rand van de woonwijk Emerald, waar ook Monkey Town gevestigd is. In een professioneel kantoor met toch een warme persoonlijke uitstraling, ontvangen Shariff en zijn collega Natascha Verweij mensen die op zoek zijn naar de beste hypotheek, aangevuld met passende aanvullende verzekeringen.

Shariff is een boeiende mix van culturen, aangezien zijn moeder Algerijns is en zijn vader Nederlands, wat resulteert in de mooie voornaam/achternaam-combinatie Shariff Roling. Hij is al vanuit de schoolbanken aan de slag gegaan als financieel adviseur. Eerst lange tijd bij de ABN AMRO-bank, vervolgens bij De Hypotheker en sinds 1 maart 2018 voor eigen rekening en risico. Binnenkort is hij dus alweer vijf jaar zelfstandig ondernemer en dat mag gevierd worden. Het gaat namelijk uitstekend met Roling advies.

Shariff geniet iedere dag van zijn werk. Hij vindt het mooi om vanuit zijn vakkennis mensen echt verder te helpen. “Ik krijg hier ontzettend veel verschillende mensen over de vloer. De een is uitstekend op de hoogte en de ander heeft nog geen idee. En daar tussenin heb je allerlei mensen met steeds weer andere omstandigheden en wensen waar je rekening mee moet houden. Juist de variatie en de verschillen maken dit werk boeiend. In complexe situaties toch een goede oplossing vinden geeft veel voldoening.”

Roling advies is volledig onafhankelijk en kan – in samenspraak met de klant – bij alle beschikbare hypotheekverstrekkers de hypotheek onderbrengen. Shariff gaat gestructureerd te werk en onderscheidt meerdere stadia in het proces: oriëntatie, inventarisatie, analyse en advies, aanvraag en nazorg. De samenvattende term van het totale proces van Roling advies is “zorgeloos wonen.”

“Uiteindelijk draait het erom dat alles perfect geregeld is en dat mensen zich geen moment bezorgd of ongerust hoeven te maken over hun hypotheeksituatie en hun woonlasten. En als er op welk moment vragen of zorgen zijn, dan zijn we altijd beschikbaar. Ook jaren later.”

Roling advies

Tinnegieterstraat 10
2645 LX Delfgauw
Website: www.rolingadvies.nl
Telefoon: 015 700 97 56

Bent u ook als bedrijf gevestigd in het Buitengebied West en wilt u meer informatie? Of wilt u meer aandacht voor uw bedrijf in deze rubriek? Mail ons dan op info@pnwest.nl.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.