Lekker je eigen tijd kunnen indelen

In april van dit jaar is Linsey van der Lans begonnen met haar eigen trimsalon in Pijnacker, genaamd “Trimmen Bij Lin.” Linsey is de dochter van voormalig kweker Martin van der Lans en Yvonne Bloem. Ze heeft nog twee zussen: Larissa en Denise. Terwijl haar zussen meer van studeren en serieuze kantoorbanen houden, ontdekte Linsey dat ze liever met haar handen werkt en geniet van de vrijheid om haar eigen tijd in te delen. Ze omschrijft zichzelf als geen ‘negen-tot-vijf-persoon’.

Haar interesse in hondentrimmen begon met haar eigen hond, en ze ontdekte al snel dat ze het vak leuk vond en graag meer wilde leren. Toen ze merkte dat het lastig was om een goede trimsalon te vinden, kreeg ze het advies van haar vriend en partner, Maikel Lorsheijd, om haar eigen trimsalon te beginnen. Linsey volgde een opleiding om goed voorbereid aan de slag te kunnen in dit vak.

Als hondentrimmer biedt Linsey een breed scala aan diensten, waaronder wassen, borstelen, knippen, plukken en scheren. De aanpak van de vacht van een hond varieert afhankelijk van het ras en het type vacht, en de tijd die het trimmen in beslag neemt kan variëren van anderhalf uur voor kleine honden tot enkele uren voor grote en bewerkelijke rassen. Linsey behandelt honden van allerlei rassen, maar niet die met plukvachten.

Ze heeft zelf een vriendelijke chowchow genaamd Mila, die geduldig meewerkt en zelfs graag op de foto gaat. Linsey benadrukt dat het belangrijk is om rust uit te stralen en goed met alle honden om te kunnen gaan, zelfs als sommigen er niet echt zin in hebben, maar de behandeling toch noodzakelijk is.

Voor wie op zoek is naar professionele hondentrimdiensten, kan contact opnemen met Linsey bij Trimmen Bij Lin via het telefoonnummer: 06 – 1851 2161.

Bent u ook als bedrijf gevestigd in het Buitengebied West en wilt u meer informatie? Of wilt u meer aandacht voor uw bedrijf in deze rubriek? Mail ons dan op info@pnwest.nl.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.