Huidzorg Balans blijft niet aan de oppervlakte

Huidtherapeute is alles behalve een oppervlakkig vak. Dit zegt Lisa van Luijk, die eigenaar is van het bedrijf Huidzorg Balans, dat gevestigd is aan het begin van de Rijskade in Pijnacker. Zeg maar: naast Intratuin Pijnacker.

Alweer meer dan vier jaar heeft Lisa daar een mooie huidzorgpraktijk met verschillende behandelruimtes en aan de voorzijde een prima parkeergelegenheid. Vanuit de directe omgeving komen veel mensen op de fiets of zelfs lopend, maar de cliënten van Huidzorg Balans komen ook van heinde en verre.

Via internet weten ze Huidzorg Balans te vinden; ze maken een afspraak en vervolgens ervaren ze het vakvrouwschap van Lisa en haar vaste medewerkers Lotte en Kristel. Als je een tijdje met Lisa praat, ervaar je dubbel en dwars dat je hier te maken hebt met een jonge vrouw die vol overtuiging voor dit vak heeft gekozen en die alles eruit wil halen wat er in zit. Via een beroepskeuzetest is Lisa huidtherapeute geworden. Ze vindt het een geweldig vak: een mooie combinatie van met je hoofd en je handen werken én daarmee echt iets betekenen voor heel veel mensen.

Zij en haar medewerkers zijn hoog opgeleid en scholen zichzelf voortdurend bij in een vak dat constant in ontwikkeling is. Lisa is ook steeds bezig te investeren in apparatuur die ten dienste staat van de vele verschillende behandelingen. De vier verzamelwoorden op de fraaie folder van Huidzorg Balans zijn: huidtherapie, huidverbetering, oedeemtherapie en lasertherapie. Met verschillende methodieken behandelen ze de meest uiteenlopende huidaandoeningen, waarbij de rode draad is dat ze op zoek gaan naar de diepere oorzaken van het probleem.

Cliënten melden zich bij de praktijk of worden daarnaar verwezen door artsen en andere (para)medici. Lisa en haar collega’s doen via een intake een zorgvuldig onderzoek en maken vervolgens een behandelplan, in samenspraak met de cliënt.

Website: www.huidzorgbalans.nl

Bent u ook als bedrijf gevestigd in het Buitengebied West en wilt u meer informatie? Of wilt u meer aandacht voor uw bedrijf in deze rubriek? Mail ons dan op info@pnwest.nl.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.