HOF Delfgauw wordt vrijdag officieel geopend

Op vrijdag 2 september zullen de bewoners van HOF Delfgauw hun woning gaan betrekken. Een geweldig mooie stap voor de toekomst. De bewoners zien er naar uit, maar vinden het ook best een beetje spannend.

Freya Brehm van HOF Delfgauw meldt: “Burgemeester Björn Lugthart en wethouder Hanneke van de Gevel komen het House of Friends Delfgauw openen rond 14.00 uur. Dan overhandigen ze de bewoners de sleutel van hun woning. Tevens verricht de burgemeester een officiële handeling.

Freya: “Op 2 september komen alleen de gezinsleden van de bewoners naar het fraaie nieuwe woonpand aan de Zuideindseweg in Delfgauw plus de begeleiding die in HOF Delfgauw gaat werken. Omdat het allemaal best heel spannend is voor de bewoners, volgt er op zaterdag 8 oktober een bedankmiddag waar iedereen welkom is die aan dit mooie project heeft meegewerkt. Denk dan aan sponsors, donateurs, ondersteuners, vrijwilligers, fondsen, enzovoort.”

HOF Delfgauw is bedoeld voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Het doel was een huis dat passend, veilig en aantrekkelijk is voor tien jongvolwassenen die begeleid op zichzelf kunnen gaan wonen. Het initiatief lag bij ouders van oud-leerlingen van het Herman Broeren College in Delft. De kinderen hadden op school een fijne tijd gehad en gingen daarna naar een dagbesteding. En nu gaan ze de volgende stap in hun leven zetten: zelfstandig wonen.

Bent u ook als bedrijf gevestigd in het Buitengebied West en wilt u meer informatie? Of wilt u meer aandacht voor uw bedrijf in deze rubriek? Mail ons dan op info@pnwest.nl.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.