Zomerschoe Project- en Woninginrichting is goed bezig

De 52-jarige Delfgauwenaar Fons van der Stap heeft het druk met zijn bedrijf Zomerschoe Projecten Woninginrichting. Fons heeft het bedrijf overgenomen van zijn schoonvader Arnold Zomerschoe, de vader van zijn vrouw Sandra die ook in het bedrijf meewerkt. Toen schoonvader Arnold in 2011 overleed, was Fons al werkzaam in het bedrijf. Samen met Sandra heeft hij het voortgezet. Eerst aan de Erensplein in Den Haag en de laatste jaren aan de Verlengde Spiegelmakerstraat tussen de woonwijk Emerald Delfgauw en de rijksweg A13. Daar heeft Fons een kantoor en ook een showroom die op afspraak te bezoeken is.

Fons werkt voor mensen die hun woning willen voorzien van een nieuwe vloer of van raambekleding. Dat is ongeveer dertig procent van het werk. Zeventig procent is projectmatig. Zomerschoe is op dit moment druk met de ombouw en herinrichting van bestaande gebouwen tot asielzoekerscentra in opdracht van het COA. Fons noemt een kantoor in Leiden en een jeugdgevangenis in Amsterdam. Een ander mooi project is een Politiehoofdbureau in Rotterdam en een hotel in Delft. Allemaal mooie klussen die via via en door mond-tot-mond-reclame tot stand komen.

Het grote voordeel en ook de kracht van het bedrijf is dat je als opdrachtgever steeds met één persoon te maken hebt. De situatie bekijken, inmeten, uitwerken, installeren en afrekenen; je hebt steeds met dezelfde persoon te maken. Met Fons dus die twee vaste medewerkers heeft en verder met losse inhuur werkt voor de uitvoering.

In woningen is het meestal PVC dat mensen op de vloeren willen hebben en projectmatig wordt onder meer gekozen voor marmoleum. De mogelijkheden zijn in de showroom in Delfgauw te zien en te bespreken. Zoals gezegd: op afspraak. Ook op zaterdagmorgen kan dat. De zaterdagmiddag is voor de hobby van Fons en dat is SV Nootdorp, waar hij als supporter en sponsor actief is. Tot slot zegt hij nog dat je ook voor trapbekleding bij hem terecht kunt. Wat je ook laat doen door Fons: de kwaliteit is altijd goed en afspraken worden keurig nageleefd!

Zomerschoe Project- en Woninginrichting

Verlengde Spiegelmakerstraat 5
2645 LZ Delfgauw
Website: www.projectzomerschoe.nl
E-mail: info@projectzomerschoe.nl
Telefoon: 06-510 94 055

Bent u ook als bedrijf gevestigd in het Buitengebied West en wilt u meer informatie? Of wilt u meer aandacht voor uw bedrijf in deze rubriek? Mail ons dan op info@pnwest.nl.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.