Beauty Village is er voor iedereen

Alweer negen jaar vinden we in de S-bocht van Oud Delfgauw de zaak Beauty Village. De grondlegger is de Delfgauwse Jessica Broeseliske. Jessica is zelf nagelstyliste en kwam met het plan om samen met een aantal andere ‘dienstverleners’ op het gebied van verzorging een gezamenlijke salon te beginnen.

De kracht is dat alle ‘dienstverleners’ zelfstandig ondernemer zijn, maar dus wel met z’n allen onder één dak werkzaam zijn. De nagelstyliste, de pedicure, de schoonheidsspecialiste, de kapster, enzovoort. In totaal zijn er zeven vrouwen werkzaam die alle zeven hun eigen klanten hebben, hun eigen werktijden en hun eigen afspraken maken met hun cliënten. Het gezamenlijke kenmerk van Beauty Village is de openheid, de gezelligheid, de gastvrijheid en de ruimte die iedereen krijgt. Niemand wordt gek aangekeken en iedereen wordt aanvaard zoals zij of hij is. Zeker, er komen ook mannen over de vloer. De basis van de zaak is dat alle ondernemers specialisten zijn die hun vak heel goed verstaan. Door corona is de zaak een tijdje dicht geweest maar intussen draait alles weer een tijdje, waarbij uiteraard alle passende voorzorgsmaatregelen worden genomen. Voor corona was Beauty Village een plek waar je ook even naar binnen kon lopen voor ‘een bakkie’ maar daar is men nu even wat voorzichtiger mee.

Jessica vertelt dat er in de voorbije negen jaar best wat wisselingen zijn geweest – recent is kapster Savannah aangetreden en pedicure Sylvia stopt er over een tijdje mee – maar de open sfeer en het vakvrouwschap zijn gebleven. Andere sterke punten zijn: de goede bereikbaarheid per bus en de ruime parkeermogelijkheden naast Kerklaan Doe het Zelf.

Beauty Village Delfgauw Delftsestraatweg 136 2645 AC Delfgauw 06 – 2471 9804 www.beautyvillage.nl

Bent u ook als bedrijf gevestigd in het Buitengebied West en wilt u meer informatie? Of wilt u meer aandacht voor uw bedrijf in deze rubriek? Mail ons dan op info@pnwest.nl.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.